OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Okulumuza öğrenci taşıyan şoförlerin katılımıyla okul müdürü başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantıda ; Öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinin zamanında yapılması, Okul idaresinin verdiği  öğrenci listesine  göre öğrencilerin taşınması, taşıma esnasında yüksek sesle müzik dinlenmemesi, kemerlerin takılı olması, araç temizliğine dikkat edilmesi, sigara kullanılmaması, Taşıma araçlarının bakımının yapılması, izinsiz başka şoför çalıştırılmaması, araç ve şoför  değişikliğinin dilekçe ile bildirilmesi , taşıma esnasında  kamera sisteminin çalışır vaziyette olması,  araç sigortalarının günü gününe yapılması, Araçların kışlık bakımlarının ve kış lastiklerinin takılı olması konularında açıklamalar yapıldı.

Toplantıya katılan bütün şoförlere teşekkür ederiz.

06.01.2022 285

06-01-202206-01-202206-01-2022